“Bëhu Hero”

Si një nga përkrahësit më të mëdhenj të sportit në Kosovë, duke mbështetur shumë projekte të cilat kanë ndikuar pozitivisht në fushën e kulturës, sportit e veçanërisht tek të rinjtë dhe fëmijët në përpjekjet e tyre për të arritur gjëra të mëdha, BKT Kosova angazhohet në mënyrë aktive si një partner strategjik për Komitetin Olimpik të Kosovës, duke iniciuar nisma më të gjera që përfshijnë të gjitha segmentet e komunitetit. Nëpërmjet fushatës “Bëhu Hero”, BKT Kosova angazhohet të shtrin ndikimin e saj, suksesi i të ciles i dedikohet sportit Kosovar dhe në përgjithësi vendit, ku 1% e çdo pagese e bërë me VISA Kartelë Krediti të BKT Kosova në POS të BKT Kosova shkon direkt në llogarinë e Komitetit Olimpik të Kosovës, të cilat fonde i dedikohen atletëve të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Paris 2024. Kjo përqindje e pagesës mbulohet nga banka.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android