BKT Kosova dhe Punonjësit e saj dhuruan Dhurata për fëmijët jetim dhe ata me vështirësi ekonomike

Në frymën e festave të fundvitit, BKT Kosova dhe Punonjësit e saj dhuruan Dhurata për fëmijët jetim dhe ata me vështirësi ekonomike, duke aspiruar të sjellin gëzim dhe ngrohtësi për ata që kanë më shumë nevojë.

Ne në BKT Kosova besojmë se suksesi nuk matet vetëm me arritjet profesionale, por me ndikimin pozitiv që kemi në jetën e njerëzve përreth nesh. Në këtë sezonë festash, ndërsa festojmë frymën e dhurimit, na kujtohet përgjegjësia e thellë që mbajmë ndaj komunitetit tonë.

E falenderojmë Kryqin e Kuq, dega Prishtinë dhe SOS Fshatin që na u bashkuan në këtë iniciativë, duke i dhënë kuptim suksesit tonë dhe vullnetit për të kontribuar që të sjellim gëzim për të gjithë në këtë fundvit.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android