BKT Kosova edhe këtë vit në mbështetje të fëmijëve me autizëm

BKT Kosova ka përmbushur edhe një herë premtimin e saj për të mbështetur personat me nevoja të veçanta në Kosovë.
Personat me nevoja të veçanta kanë nevojë për ndihmën dhe mbështetjen tonë përmes stimujve financiar dhe ndihmave të ndryshme.  Për këtë arsye, ne vazhdojmë të ofrojmë mbështetje për OJQ Autizmi dhe personat me nevoja të veçanta në Kosovë. BKT Kosova, në bashkëpunim me Shoqatën e Autizmit, vazhdon me ndihmën e krijimit të një mjedisi më të mirë social për fëmijët me autizëm.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android