BKT Kosova në Mbështetje të SOS Fshatrave të Kosovës

Dhurimi i 20 kompjuterëve për SOS Fshatrat e Kosovës, është pranuar shumë pozitivisht nga kjo qendër e cila ka pas nevojë të madhe për një kabinet të kompjuterëve ku fëmijët dhe të rinjtë e kësaj qendre do të kenë mundësi të hyjnë në botën kompjuterike, të zhvillojnë aftësi të ndryshme dhe t’i përdorin kompjuterët për qëllime edukimi dhe për përgatitje profesionale.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android