BKT Kosova sponsor i Angels Connect Socials e organizuar nga Keiretsu Forum SEE

Angels Connect Socials – një ngjarje ekskluzive që bashkoj investitorët engjëj, sipërmarrësit dhe komunitetin start-up nga Evropa Juglindore dhe Evropa Qendrore dhe Lindore.

Eventi Angels Connect Socials ishte një përvojë gjithëpërfshirëse ku investitorët engjëj, partnerët dhe themeluesit e startup-eve patën mundësin e rrjetëzimit duke bërë të mundur bashkëpunimin për një të ardhme të mbushur me mundësi dhe inovacion.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android