BKT Kosova sponsor i Artë në Gala Darkën Vjetore të Bamirësisë të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane

BKT Kosova duke qenë gjithmonë e angazhuar për ta luajtur një rol edhe më të madh në komunitetin në të cilin vepron, në kuadër të përgjegjësisë sociale si sponsor i Artë ka mbështetur Gala Darkën Vjetore të Bamirësisë të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane.

Fondacioni i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi darkën e saj vjetore Gala të Bamirësisë me qëllim të mbledhjes së fondeve për: Fondin e bursave për KAEF, Fondin e bursave për fëmijët e fshatit SOS, dhe Linja e Jetës, Linja telefonike për parandalimin e vetëvrasjeve.

Ne jemi mirënjohës që mbështesim kauza kaq të rëndësishme dhe presim me padurim të shohim më tutje punë të shkëlqyera nga ky Fondacion.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android