BKT Kosova Sponsor i Mini-Maratonës Humanitare “Vrapo Babadimër” edicionit të 8-të

Me datën 17 Dhjetor 2023 BKT Kosova për të dytin vit me rradhë iu bashkua Mini-Maratonës Humanitare “Vrapo Babadimër”  e organizuar nga OJQ Projekti 5cent për të ndihmuar fëmijët e shtruar në Repartin e Onkologjisë në QKUK dhe 250 familje në nevojë.

BKT Kosova dëshmon përkushtimin e saj për të luajtur një rol edhe më të madh në komunitetin në të cilin vepron duke qenë gjithmonë përkrahëse e kauzave të tilla humanitare.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android