BKT Kosova Sponsor i Mini-Maratonës Humanitare “Vrapo Babadimër”

Me datën 25 Dhjetor 2022 BKT Kosova iu bashkua Mini-Maratonës Humanitare “Vrapo Babadimër”  e organizuar nga OJQ Projekti 5cent për të ndihmuar fëmijët e shtruar në Repartin e Onkologjisë në QKUK.

BKT Kosova vazhdon mbështetjen e saj për familjet dhe fëmijët në nevojë duke qenë gjithmonë përkrahëse e iniciativave të tilla humanitare.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android