BKT Kosova vazhdon mbështetjen e saj për Fëmijët me Autizëm

Edhe këtë vit, BKT Kosova rikonfirmon angazhimin e saj për të ndihmuar individët me nevoja të veçanta në Kosovë.

Duke e njohur rëndësinë e inkurajimit për personat me nevoja të veçanta, BKT Kosova vazhdon mbështetjen e saj pët OJQ ‘Autizmi’ dhe individët me nevoja të veçanta në Kosovë. Nëpërmjet bashkëpunimit me OJQ ‘Autizmi’, BKT Kosova mbetet e përkushtuar për të nxitur një mjedis social më gjithëpërfshirës për fëmijët me autizëm.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android