BKT sponsor kryesor i Kampionatit të Mini-Tenisit

BKT-ja ka qenë sponsor kryesor i Kampionatit të Mini-Tenisit, organizuar nga Federata e Tenisit e Kosovës. Ky kampionat është mbajtur më 26 dhe 27 tetor 2019 në Klubin e Tenisit “Prishtina”. Pjesëmarrës ishin persona nga mosha 2-vjeçare deri në moshën 45-vjeçare. Banka Kombëtare Tregtare në Kosovë është e dedikuar të kontribuojë në shoqëri, duke vepruar në forma të ndryshme që të ndikojë pozitivisht në jetën e çdo qytetari.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android