“Dhuro Gjak Shpëto Jetë”

Edhe këtë vit, BKT Kosova dhe Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut vazhduan me iniciativën e dhurimit të gjakut, që tashmë është bërë traditë disavjeçare e bankës.

Pjesëmarrja e lartë e punonjësve të bankës në aktivitetin e dhurimit të gjakut dëshmoi se fokusi i institucionit tonë është të krijojmë një ndikim dhe shembull pozitiv në shoqëri.

“Dhuro gjak shpëto jetë” është pjesë e programit të përgjegjësisë sociale të bankës, bazuar në parimin “Kontribuoni në shoqëri”, i cili e adreson mbështetjen e BKT Kosovës për aktivitete të bamirësisë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android