Dhuro Gjak, Shpëto Jetë

15 Prill, 2024 – BKT Kosova me mbështetjen e Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut vazhdoi iniciativën humanitare të dhurimit të gjakut, e cila tashmë është bërë traditë shumë vjeçare e Bankës.

Me pjesëmarrje të lartë në këtë aktivitet, stafi i BKT Kosova edhe këtë vit ishte shembull i vullnetit të mirë dhe solidarizimit me njerëzit në nevojë.

Në këtë iniciativë humanitare morri pjesë edhe drejtori i përgjithshëm i BKT Kosova, z. Suat Bakkal, bashkë me menaxhmentin ekzekutiv!

Dhuro gjak, shpëto jetë, si pjesë e programit të përgjegjësisë sociale të bankës, e fuqizon edhe më tej parimin “Kontribuoni në shoqëri”, iniciativë kjo e cila adreson mbështetjen e BKT Kosovës për aktivitete të bamirësisë.

Bëhu Hero – Dhuro gjak, shpëto jetë!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android