Dita e Tokës

Në prag të Ditës së Tokës, BKT Kosova dhe Rrjeti CSR Kosova organizuan aktvitet ndërgjegjësimi për efektet e dëmshme të plastikës njëpërdorimshe në mjedisin tonë.

Së bashku, ne avokuam për materialet e ripërdorshme të cilat ndihmojë në eliminimin e mbetjeve të plastikës, dhe krijimin e një planeti më të pastër dhe më të gjelbër për të gjithë!

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android