BKT në mbështetje të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët “Besim Nrecaj”

Dhurimi i 15 kompjuterëve për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Besim Nrecaj” është pranuar shumë pozitivisht nga kjo shkollë e cila ka pasur nevojë të madhe për një Kabinet Informatik kompjuterik ku nxënësit e kësaj shkolle do të jenë në hap me kohën e zhvillimit të teknologjisë së informacionit dhe do të lehtësojë punën metodike e didaktike të mësim-nxënies.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android