“Mendo për nesër”

Bashkëpunimi ndërmjet BKT-së dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për Edukimin Financiar të rinisë së vendit, duke kontribuar në projektin e përbashkët me moton “Mendo për nesër”, ku takimi i parë është mbajtur në një shkollë të mesme ekonomike në Mitrovicë, për të vazhduar tutje edhe nëpër qendra të tjera shkollore në vend.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android