OJQ Orkidea

Gjatë vitit 2018 kemi mbështetur OJQ-në Orkidea për projektin që mundëson mbështetjen e gruas për shërbim, trajnime dhe edukim ne fushën e artit.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android