Tetori Rozë në BKT Kosova

Në kuadër të Muajit të Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit “Tetori Rozë”, BKT Kosova në mbështetje edhe të Kosovo CSR Network organizoi një ngjarje vetëdijësuese me qëllimin e kontribuimit në informimin, mirëqenien dhe shëndetin, në veçanti të gruas.

Ky event i dedikuar për punonjësit e bankës, u organizua në Zyrat Qëndrore të BKT Kosova në Prishtinë, ku Dr. Gazmore Bardhi – Morina, specialiste e Onkologjisë, ndau këshilla dhe rekomandimet që duhet ndjekur çdo grua për të parandaluar zhvillimin potencial të kancerit të gjirit.

Zbulimi i hershëm i kancerit të gjirit është mbijetesë.

Së bashku, ne jemi më të fortë!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android