Po, por për të ndryshuar llogarinë kryesore të lidhur me kartën tuaj, ju duhet të paraqiteni në degën tuaj të BKT-së. Ndërsa llogaritë dytësore mund t’i shtoni (lidhni) dhe ndryshoni vetë nga e-banking ose nëpërmjet degës suaj të BKT-së.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android