BKT mundëson blerjen e produkteve dhe shërbimeve me këste pa interes deri në 12 muaj, në të gjithë POS terminalet, për të gjithë klientë që posedojnë PRIMA CARD.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android