Klientët e bankave tjera të cilët posedojnë kartat Visa, Visa Electron, Maestro dhe MasterCard, në POS Terminalet e BKT do të mund të realizojnë:

  • Blerje Standarde
  • Paraautorizim dhe Kompletim i Shitjes (Hotele)
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android