Nëse jeni regjistruar për bankimin online, ju mund të përdorni të njëjtin fjalëkalim në e-banking dhe mobile banking.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android