BKT ofron llogari kursimi për të rritur dhe fëmijë, pa mirëmbajtje mujore dhe pa kosto gjatë hapjes. Llogaritë e kursimit ofrojnë interes vjetor, i cili llogaritet në baza ditore dhe kreditohet në llogari të klientit çdo fundvit.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android