Ju lutem provoni ta ndryshoni fjalëkalimin nëse është e mundur dhe / ose kontaktoni në BKT Contact Center në mënyrë që të ndërmarrni veprime shtesë për sigurinë tuaj të llogarisë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android