Nëse jeni individ në BKT dhe keni një kartë debiti / krediti, keni nënshkruar Marrëveshjen Bankare për Individë dhe keni regjistruar numrin tuaj të telefonit celular në degë, ju mund të keni një llogari në BKT e-banking.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android