Automated Teller Machine (ATM) është një bankomat apo makinë e kompjuterizuar, e cila i siguron klientëve të bankës lehtësinë e qasjes ndaj mjeteve në llogarinë e tyre dhe kryerjen e transaksioneve të ndryshme financiare pa patur nevojën e paraqitjes së klientit në degë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android