ID e klientit është një numër që ju jepet kur së pari hapni një llogari në BKT. Ju përdorni ID-në e konsumatorit në fazën e parë të regjistrimit dhe procesin e identifikimit. Ne përdorim këtu ID-në e klientit dhe ID-në e kompanisë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android