Në e-banking apo mobile banking mund të kryhen shumë lloje pagesash, si:

  • Pagesa fature* telefoni fikse, celular, energjie elektrike, ujë, etj.
  • Pagesa e Gjobave Online
  • Rimbushje Celulari (Top-Up për Vala dhe Ipko)
  • Pagesa Dogane, etj.
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android