Nëse ju paguani nga e-banking atëherë pagesa juaj do shfaqet që në atë moment dhe ju mund ta përdorni kartën tuaj (edhe shumën e paguar) në po atë moment. Ndërsa nëse ju paguani në degët e bankës, pagesa juaj do shfaqet pas 24 orësh në sistem dhe ju nuk mund ta përdorni shumën e paguar që në moment por duhet të prisni ditën tjetër.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android