POS terminalet do të mund t’i përdorni nëse keni një kartë Visa, Visa Electron, Maestro apo MasterCard dhe do të mund t’i realizoni këto lloj transaksione:

  • Blerje Standarde
  • Blerje me këste
  • Blerje me bonus
  • Paraautorizim dhe Kompletim i Shitjes (Hotele)
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android