Shuma minimale për hapjen e Kontratës së Depozitimit është 500 Euro, USD, CHF dhe GBP.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android