Shuma minimale për të bërë transferimin/ tërheqjen e mjeteve nga llogaria e Smart Invest në llogarinë rrjedhëse dhe anasjelltas është 50 EUR.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android