Të rriturit duhet të japin ID të vlefshëm, një kopje të faturës së shërbimeve dhe një kontratë pune nëse klienti është pagamarrës.
Klientët nën moshën 18 vjeç duhet të ofrojnë çertifikatë lindjeje ose pasaportë të vlefshme, ID të prindit ose kujdestarit ligjor dhe një kopje të faturës së shërbimit.
(Kujdestari ligjor duhet të prezantojë leje nga autoritetet për të dokumentuar rolin)

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android