Shërbimi 3D Secure siguron më shumë mbrojtje se pagesat normale me kartë në Internet, pasi karta juaj verifikohet nëpërmjet këtij shërbimi gjatë blerjeve online. Ju mund të blini të qetë tek çdo faqe që ka shërbimin VbV/MSC pasi kjo siguron edhe legjitimitetin e tregtarit. Fjalëkalimi personal ju siguron se ju dhe vetëm ju e përdorni kartën tuaj për blerje në Internet. Mbrojtja shtesë e shërbimit Verified by Visa/MasterCard SecureCodeështë e siguruar që në momentin kur kur BKT konfirmon regjistrimin e suksesshëm të kartës tuaj në shërbim.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android