Vini re se Data e Skadencës dhe CVV2 duhet të plotësohen në kuti disa prej të cilave janë të shënuara me yll. Ju duhet të plotësoni numrin korrespondues vetëm në kutinë bosh që i përket atij pozicioni. Për shembull, nëse Data e Skadencës në kartë është 12/12 ju duhet të plotësoni * 2 * 2, dhe nëse CVV2 është 123 duhet të plotësoni 1 * 3.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android