BKT ka adaptuar dhe brenduar një sistem të tregtimit në internet të një pale të tretë në Evropë, i cili u mundëson Klientëve të tij të hyjnë në transaksione në tregjet ndërkombëtare për blerjen ose shitjen e valutës, mallrave (commodities) ose pasurive të tjera dhe hyrjen në derivativë dhe transaksione me instrumente tjera financiare. Klienti është i informuar se për çdo urdhëresë të vendosur në platformën Smart Invest për instrumentet financiare të ofruara nga Smart Invest, Smart Invest do te veproj si Agjent (ndërlidhës midis blerësit dhe shitësit) dhe jo si subjekt kryesor në emër të Klientit.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android