BKT si Agjent ofron qasje direkte ne disa tregje dhe disa instrumente financiare pa asnje tarife shtese per abonim per klientet. Sidoqofte, ne rast se intrumenti qe ju doni te tregtoni nuk eshte I listuar, ju duhet te abonoheni vecmas per ate instrument ose treg.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android