Mund të blini në të gjithë botën në çdo POS (pikë shitjeje), në Internet apo të tërhiqni Cash në çdo ATM (vetëm 50% të limitit), ku shihni logon MasterCard dhe VISA.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android