Mund të hyni në BKT e-banking me Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari dhe Google Chrome. Duhet të përdoret të paktën versioni 6.0 për Internet Explorer; megjithatë, ne rekomandojmë versionin 7.0 për një performancë më të mirë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android