Na telefononi në +383 38 666 666 dhe agjentët e qendrës të kontaktit janë 24 orë në shërbimin tuaj.

Gjithashtu mund të na shkruani në BKT WhatsApp përmes numrit +383 45 141 666, të disponueshëm gjatë ditëve dhe orëve të punës (nga e hëna deri të premten 8:30-16:30) me përjashtim të festave zyrtare.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android