Mbiemri i Vajzërisë së Nënës është një element shumë i rëndësishëm dhe i detyrueshëm për kryerjen me sukses të regjistrimit. Nëse ai mungon në sistemin e bankës, regjistrimi nuk mund të përfundojë me sukses. Për të shtuar këtë informacion në të dhënat tuaja, ju lutemi paraqituni pranë degës tuaj të BKT dhe jepni emrin e saktë. Pas 24 orësh ju do të mund të provoni përsëri të kryeni regjistrimin.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android