Karta BanKomaT shërben për t’u qasur dhe për ta përdorur llogarinë tuaj bankare, pa qenë e nevojshme që të shkoni në degë. Ju mund të tërhiqni para nga ATM dhe të paguani nëpërmjet POS-eve që mbajnë logot MastesCard Maestro / Visa Electron.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android