Për arsye sigurie, do t’ju kërkohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj çdo 180 ditë (individë) dhe 90 ditë (biznese).

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android