Nuk ka tarifa të mirëmbajtjes së llogarisë dhe për transfere në Smart Invest. Ka vetëm komisione për transaksion.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android