Zakonisht qasja në platformë lejohet brenda ditës dhe ju njoftoheni nga personi pergjegjës nga banka, mirëpo ne rast se nuk keni marr përgjigje për minimum 2 ditë, atëherë ju mund të vizitoni degën më të afërt apo të kontaktoni në numrin +383 38 666 666.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android