Në rastet e një pagese online, fillimisht ju duhet si zakonisht të fusni numrin e kartës tuaj gjatë procesit të Checkout-it. Kur shërbimi Verified by Visa / MasterCard SecureCode është i aktivizuar në kartën tuaj, numri i kartës suaj njihet automatikisht dhe një dritare e BKT do t’ju shfaqet duke ju kërkuar Fjalëkalimin.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android