Me shërbimin 3D Secure sa herë që blini në Internet në site-t pjesëmarrëse në shërbim do t’ju shfaqet një dritare që do t’ju kërkojë Fjalëkalimin personal ashtu siç ju kërkohet PIN-i në ATM. Pasi fusni Fjalëkalimin tuaj dhe vërtetoni që jeni kartëmbajtësi autentik, blerja juaj përfundon me sukses.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android