Autorizuesi dhe personi që autorizohet në llogari duhet të jenë të pranishëm në degën e BKT me ID të vlefshme kombëtare dhe një faturë të shërbimeve (e nevojshme për të konfirmuar adresat).

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android