Çdo klient që ka një llogari me BKT-në mund të hap kontratën e depozitimit me afat përmes dy kanaleve: E-Banking dhe çdo degë e BKT.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android