Llogaria e Kursimit për fëmijë mund të hapet në çdo degë të BKT-së. Prindi duhet të ofrojë një ID të vlefshme, një fature publike të shërbimeve dhe një Certifikatë të vlefshme të lindjes së fëmijës.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android