Për të kryer një transaksion në ATM, klienti duhet të fusë kartën në ATM dhe të japë Kodin e tij Personal (PIN).

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android